Tämä Facebook-kilpailuideo houkuttelee asiakkaitasi ottamaan kuvia itsestään vuorovaikutuksessa tuotteiden / palveluiden kanssa tai kun he ovat jossakin tiili- ja laastipaikastasi. Se on samanlainen kuin # 1, sillä se luo yrityksellesi henkilökohtaisen suosituksen / suosituksen, mutta sillä on sekä suuri etu että haittapuoli:

Edut: Valokuva tarjoaa vakuuttavan todistuksen siitä, että suosittelette yritystä ja sen tuotteita, koska sinun on joko hankittava tuote tai palvelu yritykseltä tai olet käynyt jossakin sen paikoista.

Haittapuoli: Kilpailija on jo ostanut tuotteen / palvelun tai käynyt jossakin sijainnistasi, mikä on suuri este markkinoille pääsylle.

Jotta tällainen kilpailu olisi onnistunut, sinun täytyy jo olla paljon asiakkaita ja faneja Facebook-sivulla. Miksi? Vain kohtuullinen prosenttiosuus asiakkaistasi näkee tai tulee kilpailuun. Ja heidän tulee ottaa aikaa ottaa valokuva itsestään tekemällä jotain hyvin erityistä. Tämä taas vähentää kilpailijoiden halukkaiden osallistujien määrää.

Saadaksesi onnistuneen tuoton sijoituksestasi (johtojen määrä) tästä kilpailusta, suosittelen vain tämän kilpailun ideaa, jos sinulla on vähintään 5 000 tykkää Facebook-sivulla. Tämä antaa sinulle riittävät merkinnät, jotta voit osallistua kilpailuun ja houkutella ihmisiä jakamaan ystäviään saadakseen enemmän ääniä kuin mikään muu voitto.

Jos sinulla on vähemmän kuin 5 000 Facebook-tykkää, älä fret! Suosittelisin käyttää Facebook-kilpailun ideaa # 1: Se antaa sinulle paljon merkintöjä ja tuotesuosituksia helpottamalla ihmisten pääsyä.

Voit käyttää tämäntyyppistä kilpailua Facebook Contest Appin avulla, kuten Wishpondin valokuvakilpailun sovelluksella. Kuten kilpailun nro 1 yhteydessä, voit käyttää sisäänrakennettua äänestystä voittajan määrittämiseksi. Osallistujat pyrkivät jakamaan mahdollisimman paljon ystäviensä kanssa saadakseen korkeimman äänimäärän.